Kaikkea hiuksillesi!

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamo Vendla on Anu Husson vuonna 2013 perustama kampaamoyritys Kuusankoskella. Ammattitaidon ja henkilökohtaisen palvelun ansiosta asiakaskuntamme on vakiintunut, sillä kuuntelemme asiakkaan toiveita ja kampaamo palvelee joustavasti.

Teemme kotikäyntejäkin sekä palvelemme sovitusti myös muinakin kuin arkiaikoina.

Hiusten leikkaus

Suunnittelemme ja toteutamme muodikkaat hiustenleikkaukset ja mallinmuutokset yksilöllisesti asiakkaan toiveiden tai yhdessä suunnitellun mallin mukaan. Toteutamme tietysti myös perusleikkaukset ja siistimiset, niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Hiustenleikkauksiin voit myös valita lisäksi vaikka hiustenpesun ja hiuspohjan hieronnan hoitoaineen kanssa. Kotihoito-ohjeistus ja tuotesuositukset sekä vinkit hiusten laittoon kotona sisältyvät tietysti palveluun!

Hiusten värjäys

Parturi-kampaamo Vendlassa suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset ja monipuoliset värikäsittelyt asiakkaan toivomuksen tai yhdessä suunnitellun lopputuloksen mukaan. Käytössämme on tunnetut ja laadukkaat värisarjat tutkitusta ja turvallisesta SIM SensiDo-tuotesarjasta, jotka on myös valmistettu Suomessa.

Kihartamiskäsittelyt

Suunnittelemme ja toteutamme perinteiset hiusten kiharakäsittelyt, tukikäsittelyt, osakäsittelyt sekä myös suoristukset. Saat kihartamiskäsittelyllä apua myös pyörteiden hallintaan, tukea päällisosaan tai otsalle. Tai vaikka taipuisuutta ja apua hiusten käsittelyyn kotona. Unohtamatta kuitenkaan perinteistä permanenttikäsittelyä eli toteutamme totta kai myös kunnon kiharat!

Hiusten ja hiuspohjan hoidot

Toteutamme hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyt erittäin laadukkailla tuotteilla. Hoitotuotteilla voidaan hoitaa hiuspohjan kutinaa, kuivuutta sekä muita erilaisia hiuspohjan ongelmia. Hiuksiin saadaan ilmavuutta, tuuheutta, sileyttä tai kiiltoa asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Hoito on myös loistava tapa itsensä hemmotteluun.

Kampaukset

Toteutamme parturi-kampaamo Vendlassa kestävät kampaukset niin arkeen kuin juhlaan monipuolisilla tekniikoilla. Sidomme juhlavan nutturan, letitämme muodikkaan letti- tai punoskampauksen, kiharramme, suoristamme hiuksesi toiveidesi tai yhdessä suunnitellun mallin mukaan tai toteutamme unelmiesi hääkampauksen.

Kulmien ja ripsien värjäys

Ripsien- ja kulmien kestovärikäsittelyllä sekä kulmien muotoilulla saat näyttävyyttä silmiisi ja ryhtiä katseeseesi nopeasti. Näin voit helpottaa jokapäiväistä arkeasi huomattavasti! Voit kohottaa kasvojesi raikkautta yksittäisellä värjäyskäsittelyllä tai valita värjäyskäsittelyn hiusten hoidon yhteyteen, jolloin koko yleisilmeesi piristyy yhdellä kertakäynnillä parturi-kampaamossamme!

 

 

Vendla parturi-kampaamo - Kuusankoski - Kouvola alueella myös kotikäynnit!