Meistä

Me olemme Vendla

Vendla

Me näemme sinut

Liian usein ikääntyvät ihmiset nähdään vain haasteiden ja huolen kautta. Tämä voi herättää turvattomuuden ja epävarmuuden tunteita.

Vendlassa me näemme sinut.

Tiimi

Hei, ilo tavata!

Vendlan tiimi koostuu monipuolista, sitoutuneista osaajista ja asiantuntijoista. Me kaikki olemme täällä sinua varten.

Mahdollistamme muutoksen esimerkillämme.

Mirkku Lumijärvi
Lähihoitaja ja Stressinhallintavalmentaja, Toimitusjohtaja

Hannele Moilanen
Lähihoitaja, Luonto- ja ympäristöneuvoja

Nico Backman
Vastaava sairaanhoitaja

Tarinamme

Rohkeutta välittää

”Halusin voida pysähtyä asiakkaan ääreen: nähdä ja kuulla ensisijaisesti ihmistä rajoitteiden sijaan ja vahvistaa häntä antamalla henkilökohtaista huomiota. Tähän sain rohkaisua aikanaan henkilöltä, jonka kannustavat sanat vievät minua yhä eteenpäin. Vendlan kautta haluammekin mahdollistaa ilon, merkityksellisyyden ja onnistumisen kokemuksia ikääntyneille, heidän omaisilleen ja heitä eri tavoin palveleville korvaamattomille asiantuntijoillemme.”

Mirkku Lumijärvi 
Toimitusjohtaja

 

 

Yrittäjät

Yhdessä eteenpäin

Vendla-palvelujen ydinjoukko koostuu kolmesta pariskunnasta: Lumijärvistä, Hytösistä ja Wellingeistä.

Mirkku ja Tapani Lumijärvi ovat yrityksen perustajia. Mirkku on hoitoalan ammattilainen ja stressinhallintavalmentaja, jolla on luontainen kyky saada muut ihmiset toiminaan yhteisen hyvän puolesta. Tapani tarjoaa yritykselle taustatukea peruskallion lailla.

Johanna ja Olli Hytönen kokivat luontevana lähteä mukaan yritystoimintaan, jossa on vahva arvopohja ja jonka tarkoituksena on luoda inhimillisiä kohtaamisia. Hytöset ovat tuoneet yritykseen yrityskulttuurin ja johtamisen osaamista.

Iina ja Erkki-Jussi Welling vaikuttuivat siitä lämmöstä ja turvasta, mitä Vendlan palvelut tarjoavat. Omistajajoukkoon Wellingit ovat tuoneet vahvaa liiketoiminnan osaamista.

Vendla Omistajat